Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçak seyahati yapmak

Rüyada uçak seyahati yapmak

Rüyada uçak seyahati yapmak hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçak seyahati yapmak gördüyseniz:

  • Ne yapmak istediğinizi anlamayan kişiler olabilir.

Rüyada uçak seyahati yapmak rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına işaret eder.

Rüyada uçak seyahat etmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçakla seyahat edeceğini görmek kazancının ve zenginliğinin artacağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına rivayet eder.

Rüyada uçakla seyahat etmek üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada uçakla seyahat görmek her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine yorulur.

Rüyada uçak seyahati görmek hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, yeni mallara kavuşacağına işaret eder.

Rüyada gemi seyahati yapmak çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada astral seyahat yapmak tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments