Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçağa binmek ve korkmak

Rüyada uçağa binmek ve korkmak

Rüyada uçağa binmek ve korkmak gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, çok büyük yenilikler yapacağına, çok sevileceğine, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine yorulur.

Rüyada uçağa binmek ve korkmak gördüyseniz:

  • Gönüllü yardımlarınız ileride size de, yeni iş alanlarının veya iş birliklerinin yolunu açabilir.

Rüyada uçağa binmekten korkmak borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada uçağa binmek ve korkmak sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına inanılır.

Rüyada uçaktan korkmak rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına işarettir.

Rüyada uçakta korkmak ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada asansöre binmek ve korkmak rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada asansöre binmekten korkmak geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, eksiklerinin farkına varacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle uçağa binmek sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına tabir olunur.

Rüyada biriyle uçağa binmek işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments