Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçağı kaçırdığını görmek

Rüyada uçağı kaçırdığını görmek

Rüyada uçağı kaçırdığını görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, hikmet sahibi olacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada uçağı kaçırdığını gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sözlerine dikkat etmeli, attıkları adımlara göre kendi hamlenizi yapmalısınız.

Rüyada hacca giderken uçağı kaçırmak yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine tabir olunur.

Rüyada uçak kaçırmak önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına delalettir.

Rüyada uçağa binmek kaçırmak istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada uçağı kaçırdığını görmek onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına yorulur.

Rüyada bineceğin uçağı kaçırmak herhangi bir zarara uğranmayacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçağını kaçırmak elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada uçak saatini kaçırmak itibar edineceğine, borçlarından kurtulacağına, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine delalettir.

Rüyada uçağın saatini kaçırmak böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments