Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçağa binmekten korkmak

Rüyada uçağa binmekten korkmak

Rüyada uçağa binmekten korkmak çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına inanılır.

Rüyada uçağa binmekten korkmak gördüyseniz:

  • Cazibeni kullanarak yeni bir ilişkinin temelini rahatlıkla atabilirsin.

Rüyada uçağa binmekten korkmak parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, işlerin rayından çıkacağına delalet eder.

Rüyada uçağa binmek ve korkmak sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, kardeşler arasına kara kedi gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçakta korkmak işlerinin istediği gibi olacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada uçaktan korkmak sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına yorulur.

Rüyada asansöre binmekten korkmak karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada asansöre binmek ve korkmak kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, yaşadığı stresin biteceğine, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük uçağa binmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına inanılır.

Rüyada jet uçağına binmek az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments