Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçağa binmek için hazırlanmak

Rüyada uçağa binmek için hazırlanmak

Rüyada uçağa binmek için hazırlanmak sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçağa binmek için hazırlanmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde devamlı taviz vermeniz yüzünden karşınızdaki kimseyi iyice şımartmış olabilirsiniz.

Rüyada uçağa binmek için hazırlanmak çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada uçak yolculuğuna hazırlanmak sorunların üzüntülere neden olacağına, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine inanılır.

Rüyada uçakla yolculuğa hazırlanmak yokluğa, darlığa düşeceğine, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine alamet eder.

Rüyada beyaz uçağa binmek karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçağa binmek kaçırmak keyfe ve neşeye kavuşacağına, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada uçak binmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine delalettir.

Rüyada ailece uçağa binmek üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine işarettir.

Rüyada eski uçağa binmek kazançlı adımlar atılacağına, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments