Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üç tavşan görmek

Rüyada üç tavşan görmek

Rüyada üç tavşan görmek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, geçim derdinin olmayacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada üç tavşan gördüyseniz:

  • Gerçekçi konuşmalar yapmak veya karşıdaki kişilerin konuşmalarını ciddiye alıp almamak konusunda daha şüpheci davranmak gerekebilir.

Rüyada beyaz tavşan öldürmek karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine yorulur.

Rüyada iki tane tavşan görmek her anlamda güçleneceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine işarettir.

Rüyada hamile tavşan görmek verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına yorulur.

Rüyada tavşan sütü görmek çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine delalettir.

Rüyada tavşan pisliği görmek iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada kahverengi tavşan yavrusu görmek rızık bolluğu içinde olacağına, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına tabir olunur.

Rüyada canlı tavşan görmek uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavşan ölüsü görmek hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments