Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üç tane gül görmek

Rüyada üç tane gül görmek

Rüyada üç tane gül görmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada üç tane gül gördüyseniz:

  • Arkanızdan söylenenlere veya ufak tefek rahatsızlıklara göz yummazsanız, kısmen daha küçük bir olay diplomatik bir çöküşe neden olabilir.

Rüyada bir tane kırmızı gül görmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, esenlik içinde olacağına işarettir.

Rüyada üç tane gül görmek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine inanılır.

Rüyada iki tane kırmızı gül görmek hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, tüm beklentilerini yerine getireceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına alamet eder.

Rüyada iki tane kırmızı gül almak yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iki tane gül görmek işinde aranan biri haline geleceğine, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, sağlam bir kariyer edineceğine inanılır.

Rüyada üç tane kırmızı gül görmek kimseden korkmayacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine alamet eder.

Rüyada taneli mısır görmek birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, aile içinden birinin gurbete çıkmasına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına delalettir.

Rüyada üç tane anahtar görmek işlerinin rast gideceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments