Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasını aramak

Rüyada babasını aramak

Rüyada babasını aramak sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, insanları hak yoluna çağıracağına, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına alamet eder.

Rüyada babasını aramak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan konular dikkat gerektiriyor.

Rüyada babayı aramak istediği makama geleceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada babasını aramak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, ekmeğinin bereketleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş babayı aramak ev içinde mutluluğun artacağına, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Rüyada anne ve babayı bir arada görmek iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada simit aramak maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına inanılır.

Rüyada köpek aramak lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kravat aramak eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına delalettir.

Rüyada çıkış kapısı aramak bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments