Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuz içmek

Rüyada tuz içmek

Rüyada tuz içmek hayırlı kişiler ile tanışacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tuz içmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik hareketlere açıksınız.

Rüyada tuzlu su içmek kusurların ve günahların telafi edileceğine, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine işarettir.

Rüyada çeşmeden tuzlu su içmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, tatsızlıkların aşılacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine delalet eder.

Rüyada tuz ruhu içmek rahatın yerine geleceğine, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada tuz içmek hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada tuzlu ayran içmek sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, beddua ve ah alacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tuzlu çorba içmek kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir paket tuz görmek alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, mutlu ve huzurlu olacağına delalettir.

Rüyada tuzlu hamur görmek dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments