Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuz biber görmek

Rüyada tuz biber görmek

Rüyada tuz biber görmek gönül işlerinden mutluluk bulacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, maddi zarara gireceğine, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, kazançlı bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada tuz biber gördüyseniz:

  • Kuvvetinizin farkındasınız.

Rüyada tuz biber görmek bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada yemeğe çok tuz atmak sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına delalet etmektedir.

Rüyada tuzlu ayran içmek kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada tuzu görmek çekilen yükün hafifleyeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, daha rahat para kazanacağına delalettir.

Rüyada birine tuz vermek çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına rivayet eder.

Rüyada ölüden tuz almak bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada tuz kusmak verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, makamını kaybedeceğine, barış ve sevgi ortamında bulunacağına delalettir.

Rüyada tuzlu dudak öpmek işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments