Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuz almak

Rüyada tuz almak

Rüyada tuz almak sayılacağına ve sevileceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, insanlarla tartışacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada tuz almak gördüyseniz:

  • Dahice fikirleriniz kazanımlarınızı arttıracak.

Rüyada tuzlu aşure görmek bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, birlik ve dayanışma halinde olacağına yorulur.

Rüyada yüzüne tuz sürmek aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına delalet eder.

Rüyada kavanozda tuz görmek maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada tuz madeni görmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, kazancın sürekli artacağına delalet eder.

Rüyada tuz satın almak mal varlığının neredeyse eriyeceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada okunmuş tuz görmek uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada birinin üzerine tuz dökmek beklentilerine ulaşacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine yorulur.

Rüyada avucunda tuz görmek işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments