Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalet temizliği yapmak

Rüyada tuvalet temizliği yapmak

Rüyada tuvalet temizliği yapmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tuvalet temizliği yapmak gördüyseniz:

  • Biraz arka planda kalmakta fayda var.

Rüyada tuvalet temizliği yapmak kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada temiz tuvalete çiş yapmak sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada tuvalet temiz görmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada tuvalet temizleyen birini görmek dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına inanılır.

Rüyada tuvaletin temizlendiğini görmek maddi ve manevi zararların sona ereceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına yorulur.

Rüyada tuvaleti temiz görmek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, zorluğa ve darlığa düşeceğine, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tuvalet temizlendiğini görmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada tuvalete temiz su dökmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments