Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babaya kavga etmek

Rüyada babaya kavga etmek

Rüyada babaya kavga etmek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, istediği başarıyı göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babaya kavga etmek gördüyseniz:

  • Duygularınız doğru yönde ilerlemenize engel olabilir, buna izin vermeyin.

Rüyada anne ve babayı kavga ederken görmek sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına inanılır.

Rüyada babayla kavga etmek hakkında dedikodu çıkarılacağına, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine rivayet eder.

Rüyada anne ve babayla kavga etmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş babayla kavga etmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına yorulur.

Rüyada baba kavga görmek işlerinin çok iyi olacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına rivayet eder.

Rüyada babayı kavga ederken görmek rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, bir yere taşınmaya, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada anne babayı kavga ederken görmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine delalet eder.

Rüyada anne babayla kavga etmek dünya malına kavuşulacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments