Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvaleti tıkamak

Rüyada tuvaleti tıkamak

Rüyada tuvaleti tıkamak sorunların büyük darbeler vuracağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine inanılır.

Rüyada tuvaleti tıkamak gördüyseniz:

  • Dikkatli olmazsanız herşeyi yeniden eski haline getirebilmeniz uzun süre uğraşmanızı gerektirebilir.

Rüyada tuvaleti tıkamak çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına işarettir.

Rüyada pamuk tıkamak ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada kulağa pamuk tıkamak maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada delik tıkamak kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına yorulur.

Rüyada kulaklarını tıkamak kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına delalet eder.

Rüyada burnuna pamuk tıkamak aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kulak tıkamak sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kulakları tıkamak sevdiğine kavuşacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments