Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulakları tıkamak

Rüyada kulakları tıkamak

Rüyada kulakları tıkamak özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, güzel bir haber almaya, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, işlerin de yolunda gideceğine, yapılan işin bol kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kulakları tıkamak gördüyseniz:

  • Yaptığınız işlerle ilgili konularda istenmeyen gelişmeleri engellemek için dikkatli davranmanızda fayda var.

Rüyada kulağa pamuk tıkamak maddi sıkıntılarından kurtulacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, çok zor duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kulaklarını tıkamak tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza yorulur.

Rüyada kulakları tıkamak bir bebek sahibi olacağına, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına inanılır.

Rüyada kulak tıkamak umutsuzluk yaşanacağına, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine alamet eder.

Rüyada pamuk tıkamak emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına tabir olunur.

Rüyada delik tıkamak korkularından, kötü duygularından arınacağına, duymadığı sözleri duyacağına, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine işaret eder.

Rüyada burnuna pamuk tıkamak yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına alamet etmektedir.

Rüyada tuvaleti tıkamak afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments