Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulak tıkamak

Rüyada kulak tıkamak

Rüyada kulak tıkamak kişinin becerilerinin farkına varılacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, insanları kıracağına, üzeceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kulak tıkamak gördüyseniz:

  • İşleri kendi yolunuzla halletmek istiyorsanız politik olmanız gerekiyor.

Rüyada kulakları tıkamak iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kulak tıkamak bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, hastalığın biteceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada kulaklarını tıkamak her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına inanılır.

Rüyada kulağa pamuk tıkamak onu darda bırakmayacağına, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine işaret eder.

Rüyada delik tıkamak işsizseniz işe gireceğinize, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tuvaleti tıkamak bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, yıpranacağına, strese gireceğine yorulur.

Rüyada burnuna pamuk tıkamak zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına delalettir.

Rüyada pamuk tıkamak işlerde aksilikler yaşanacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments