Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalete oturamamak

Rüyada tuvalete oturamamak

Rüyada tuvalete oturamamak rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, bir süre zorluk çekeceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tuvalete oturamamak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız karşı cins ilişkilerinizde taviz vermeniz yüzünden karşınızdaki kimseyi şımartmış olabilirsiniz.

Rüyada tuvalete oturamamak kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine delalettir.

Rüyada ot sulamak endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, hüsrana uğratacağına delalettir.

Rüyada ot toplamak Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına yorulur.

Rüyada yeşil ot yolmak hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada yeşil ot tutmak daha iyi yerlere geleceğine, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine inanılır.

Rüyada yeşil otların içinde yürümek tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine delalettir.

Rüyada ölen birini otururken görmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, borçların ödeneceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına işarettir.

Rüyada ot yediğini görmek kendisini Allah yoluna adayacağına, sorunlarının geçmişte kalacağına, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments