Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalete gidememek

Rüyada tuvalete gidememek

Rüyada tuvalete gidememek başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, umutsuz olacağına, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına yorulmaktadır.

Rüyada tuvalete gidememek gördüyseniz:

  • Bazı kazançlar sağlayabilir veya üstlerinizden beklenmedik prim ya da övgüler alabilirsiniz.

Rüyada yolculukta tuvalete gitmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada devamlı tuvalete gitmek umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada tuvalete gitmek istemek çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, müşkül durumların üstesinden geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada okulda tuvalete gitmek hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, keyfinin olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tuvalet gitmek kısmetsizlik yaşanmayacağına, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelinlik giyip tuvalete gitmek sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının evinde tuvalete gitmek hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, sayılacağına, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına işaret eder.

Rüyada tuvalete giden birini görmek tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments