Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalet içinde balık görmek

Rüyada tuvalet içinde balık görmek

Rüyada tuvalet içinde balık görmek zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine, ele güne muhtaç olacağına, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tuvalet içinde balık gördüyseniz:

  • Farklı şeyler denemelisiniz.

Rüyada tuvalet içinde balık görmek sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine tabir olunur.

Rüyada tuvaletin içinde balık görmek borçların ve dertlerin biteceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine rivayet eder.

Rüyada tuvaletin içinde fare görmek ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına alamet etmektedir.

Rüyada odanın içinde tuvalet görmek tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada tuvalet içinde ekmek görmek sosyal konumunun değişeceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, mülk sahibi olacağına inanılır.

Rüyada tuvalet içinde kaka görmek böylece kişinin hafifleyeceğine, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine inanılır.

Rüyada evin içinde tuvalet görmek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, sağlam bir kariyer edineceğine, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada ev içinde tuvalet görmek zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments