Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvaletin içinde balık görmek

Rüyada tuvaletin içinde balık görmek

Rüyada tuvaletin içinde balık görmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına yorulmaktadır.

Rüyada tuvaletin içinde balık gördüyseniz:

  • Yeni çevrelere girebilirsiniz veya yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Rüyada tuvalet içinde balık görmek yapılan hataların düzeltileceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına inanılır.

Rüyada tuvaletin içinde balık görmek iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Rüyada evin içinde tuvaletini yapmak dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, işinde başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada tuvalet içinde ekmek görmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada tuvaletin içinde olmak sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Rüyada herkesin içinde tuvaletini yapmak yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına delalettir.

Rüyada tuvalet içinde yemek görmek herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, yeni işlere girişileceğine tabir olunur.

Rüyada tuvaletin içinde ekmek görmek tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, yeni bir alışkanlık edinileceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments