Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babamın yemek yediğini görmek

Rüyada babamın yemek yediğini görmek

Rüyada babamın yemek yediğini görmek dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, keyfin ve ağız tadının kaçacağına rivayet eder.

Rüyada babamın yemek yediğini gördüyseniz:

  • Bazı terslikler gerçekleşebileceğinden, mümkünse yeni birşey almamaya özen gösterin.

Rüyada babasının yemek yediğini görmek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş babanın yemek yediğini görmek lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş babasının yemek yediğini görmek rüya sahibinin elinin darlaşacağına, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babanın yemek yediğini görmek hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, kötülüklerden uzak olacağına, eksiklerinin farkına varacağına inanılır.

Rüyada babamın yemek yediğini görmek kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada babasına yemek yedirmek maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş babaya yemek yedirmek geleceğinin mutlulukla dolacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına inanılır.

Rüyada babadan tokat yediğini görmek beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments