Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turunçgiller görmek

Rüyada turunçgiller görmek

Rüyada turunçgiller görmek zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, olmayacak hayallere kapılacağına, iç dünyanızın sakinleşeceğine, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına yorulur.

Rüyada turunçgiller gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin hastalığı ya da önemli bir sorunu ile uğraşmanız da gerekebilir.

Rüyada turunçu renk görmek bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, attığı her adımda zarara uğrayacağına, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına delalet eder.

Rüyada turunç görmek bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine yorulur.

Rüyada turunçgiller görmek ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine inanılır.

Rüyada turunç toplamak kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, kendisini mutsuz edeceğine, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine inanılır.

Rüyada turunç yemek iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada turunçgil yemek parasal ferahlığa çıkılacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada turunçgil görmek kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, o işten ekmek yiyeceğine, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına işaret etmektedir.

Rüyada turunç reçeli yemek aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, kısmetlerinin her daim açık olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments