Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turunç görmek

Rüyada turunç görmek

Rüyada turunç görmek yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, hayatın tadına varacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine işarettir.

Rüyada turunç gördüyseniz:

  • En azından onlar tarafından önemsenmediğinizi hissederek bozulabilirsiniz.

Rüyada turunç görmek yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada turunçgil görmek mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada turunçu renk görmek geriye doğru gideceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada turunç ağacı görmek kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, büyük hatalar yapacağına delalet eder.

Rüyada turunçgiller görmek kazancın her daim artacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yaşamının tadını çıkaracağına delalet eder.

Rüyada turunç reçeli yemek kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, gerginliğin biteceğine işaret eder.

Rüyada turunç reçeli görmek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına inanılır.

Rüyada turunç yemek mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments