Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turunç toplamak

Rüyada turunç toplamak

Rüyada turunç toplamak üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada turunç toplamak gördüyseniz:

  • Aklınızın sesine kulak vermeli, önerilerini ciddiye almalısınız.

Rüyada turunç toplamak vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada turunçgiller görmek yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına tabir olunur.

Rüyada turunç reçeli görmek şeytanın aklına uyacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada turunçgil görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada turunçu renk görmek onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına işarettir.

Rüyada turunçgil yemek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine alamet eder.

Rüyada turunç reçeli yemek mesleğine dört elle sarılacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada turunç ağacı görmek arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments