Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turunç ağacı görmek

Rüyada turunç ağacı görmek

Rüyada turunç ağacı görmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, nefsine uyacağına, sebep olacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada turunç ağacı gördüyseniz:

  • Maddi konuları içeren problemler söz konusu olabilir.

Rüyada turunç ağacı görmek üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına alamet etmektedir.

Rüyada turunç yemek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine işaret eder.

Rüyada turunç reçeli görmek maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına delalettir.

Rüyada turunçgiller görmek kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, malına mal, parasına da para ekleyeceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada turunçu renk görmek hem hayatının kurtulacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına tabir olunur.

Rüyada turunçgil yemek kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, olmayacak hayallere kapılacağına işarettir.

Rüyada turunçgil görmek parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine işarettir.

Rüyada turunç reçeli yemek güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments