Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turşusu görmek

Rüyada turşusu görmek

Rüyada turşusu görmek temiz saf bir adamla evlenebileceğine, bereketin eksileceğine, adının yayılacağına, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına delalet etmektedir.

Rüyada turşusu gördüyseniz:

  • Mantıksız veya gerçekçi olmayan taleplerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada acı biber turşu görmek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, maddi anlamda rahatlamaya delalettir.

Rüyada bidonda turşu görmek çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine yorulmaktadır.

Rüyada fasulye turşusu görmek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine yorulur.

Rüyada salata turşusu görmek rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada tatlı turşu yemek müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, içinin rahatlayacağına rivayet eder.

Rüyada turşu vermek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, kusursuz bir yaşama kavuşacağına, mülkiyetinin de artacağına işarettir.

Rüyada turşu görmek onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine işaret eder.

Rüyada turşunun bozulduğunu görmek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, çok iyi şeylere, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments