Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada türkü çağırmak

Rüyada türkü çağırmak

Rüyada türkü çağırmak haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, sevinç dolu haberler alacağına inanılır.

Rüyada türkü çağırmak gördüyseniz:

  • Belli kararlarınızı, seçimlerinizi veya anlaşmalarınızı etkileyebilecek ani haberler ya da yeni bilgiler ortaya çıkabilir.

Rüyada türkü çağırmak tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, yaşamını daha iyi planlayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine inanılır.

Rüyada türkü söylemek onurlu bir hayat süreceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına delalet eder.

Rüyada türkü söyleyeni görmek iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yanık türkü söylemek işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine delalettir.

Rüyada saz çalmak ve türkü söylemek maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, yolunda giden hayatın bozulacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine işarettir.

Rüyada asker türküsü söylemek dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına yorulmaktadır.

Rüyada kına türküsü söylemek bilgi sahibi olacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada türkü dinlemek eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, şansının da açık olacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments