Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kına türküsü söylemek

Rüyada kına türküsü söylemek

Rüyada kına türküsü söylemek dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, ticarette başarılı olacağına, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, kişinin iyi hale geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kına türküsü söylemek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan fırsatlar söz konusu olabilir.

Rüyada kına türküsü söylemek kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına yorulur.

Rüyada güzel türkü söylemek huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına inanılır.

Rüyada türkü söylediğini görmek diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada asker türküsü söylemek yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına rivayet eder.

Rüyada türkü söylemek kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine yorulmaktadır.

Rüyada saz çalıp türkü söylemek ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada şarkı türkü söylemek keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına işaret eder.

Rüyada düğünde türkü söylemek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Zehra

İyi akşamlar ben bekar bir kızım Rüyamda bir yere gidecekken yengemi odanın ortasında oturtup kına şarkıları söyleyerek etrafında dönüyordum.Bir iki defa döndükten sonrada kolundan kaldırıp hadi gidelim diyordum lütfen açıklar mısınız