Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada türk bayrağının yandığını görmek

Rüyada türk bayrağının yandığını görmek

Rüyada türk bayrağının yandığını görmek işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, iyi kısmetleri olacağına alamet eder.

Rüyada türk bayrağının yandığını gördüyseniz:

  • Sevdiğinizden verebileceğinden çok daha fazlasını talep etmeye başladığınızın farkında değilseniz bir an önce kendinize çeki düzen vermelisiniz.

Rüyada türk bayrağının yandığını görmek büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada türk bayrağını öpmek sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine işaret eder.

Rüyada türk bayrağına sarılı cenaze görmek iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, sıkıntılarının geçeceğine işarettir.

Rüyada türk bayrağı asmak sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına işarettir.

Rüyada kırmızı türk bayrağı görmek çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada büyük türk bayrağı görmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada türk bayrağı satın almak dinde tartışmaya, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine tabir olunur.

Rüyada türk bayrağı rozeti görmek özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments