Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada türbede namaz kılmak

Rüyada türbede namaz kılmak

Rüyada türbede namaz kılmak geleceğin güzel olacağına, diplomalarının artacağına, sevinileceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına delalet etmektedir.

Rüyada türbede namaz kılmak gördüyseniz:

  • Uzman kişilerin tecrübelerine kulak vermekte fayda var.

Rüyada türbede namaz kılmak kötü duygularından arınacağına, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada türbede namaz kıldığını görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada türbe namaz kılmak uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada camide yatsı namazı kılmak seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, sorunların üstesinden geleceğine, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına yorulur.

Rüyada deprem olurken namaz kılmak iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine delalet eder.

Rüyada şalvarla namaz kılmak bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, birçok iş kapısının açılacağına alamet eder.

Rüyada cenazede namaz kılmak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, kişisel yeteneklerini geliştireceğine, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine delalettir.

Rüyada komşunun namaz kıldığını görmek kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Malatya44

Ruyada bir türbeye giriyordum ve yatan zatin kemik ayaklarını gördüm daha sonra türbede dayım annem ve bana namazlık serdi daha sonra gitti annem namazını kıldı daha sonra ben kilicaktim ama bir ağırlık çöktü üstüme ve anneme üzerime biraz dua oku bende öyle namaz kılayım dedim sonra uyanmışsın. Rüyamı yorumlar mısınız