Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada türbede abdest almak

Rüyada türbede abdest almak

Rüyada türbede abdest almak iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada türbede abdest almak gördüyseniz:

  • Söylenenleri ya da size verilen tepkileri dikkate almadan objektifliğinizi korumanız, endi bildiğiniz gibi hareket etmenize olanak tanıyacak bir yol haritası çizmeniz gerekiyor.

Rüyada türbede abdest almak geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mevlanaunın türbesini görmek riske atılacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, başarısızlığa düşüleceğine delalet eder.

Rüyada türbeye para atmak hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına delalet eder.

Rüyada türbede yattığını görmek karşısına kötü kişilerin çıkacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada türbeden korkmak birbirlerine her konuda destek olacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, kazancın günden güne daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada türbede namaz kıldığını görmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezar ve türbe görmek büyük sorunlarla karşılaşacağına, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına işaret eder.

Rüyada türbede banyo yapmak hayır işlerinden geri kalmayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, güzel bir hayat geçireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments