Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada türbede banyo yapmak

Rüyada türbede banyo yapmak

Rüyada türbede banyo yapmak gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, işlerinin de bir düzene oturacağına, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada türbede banyo yapmak gördüyseniz:

  • Aile çevrenizden yaşlı bir erkek size önemli bir teklif yapabilir ya da tavsiyede bulunabilir, herşeyi açıkça konuşarak daha olumlu sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Rüyada türbede banyo yapmak aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, inancının eksileceğine, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına yorulur.

Rüyada türbe ziyareti yapmak ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına inanılır.

Rüyada türbe yapmak tartışmalı bir işe girileceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine tabir olunur.

Rüyada banyo yapmak yıkanmak tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına rivayet eder.

Rüyada kadın kadına banyo yapmak işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada kocasıyla banyo yapmak sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, ağız tadının kaçacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine delalet eder.

Rüyada bir erkeğin yanında banyo yapmak Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına alamet eder.

Rüyada salonda banyo yapmak ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments