Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tur suresi görmek

Rüyada tur suresi görmek

Rüyada tur suresi görmek parasının ve malının eksik kalmayacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, fırsatların elden kaçacağına, şansın ve kısmetin de açık olacağına rivayet eder.

Rüyada tur suresi gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirmelisiniz.

Rüyada tur suresini okumak çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, bolluk içinde yaşamaya tabir olunur.

Rüyada tur suresini görmek kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tur suresi görmek ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada yat turuna çıkmak kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada salata tursusu yemek maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, makbul olan şeylere inanılır.

Rüyada turkuvaz rengi elbise giymek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada tursu almak zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dünya turu yapmak arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, zor günlerini arkasında bırakacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments