Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tümör görmek

Rüyada tümör görmek

Rüyada tümör görmek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tümör gördüyseniz:

  • Yani, sorunsuz anlaşabilmeniz için ikinizden birinin özveride bulunması gerekecek.

Rüyada beyin tümörü görmek yakın çevresine fikir danışacağına, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına delalet eder.

Rüyada tümör olduğunu görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, sorunlarının çözüleceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine işaret eder.

Rüyada kafada tümör görmek hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına delalettir.

Rüyada ayağında tümör görmek imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başında tümör görmek yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyin tümörü olduğunu görmek stresini atacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayakta tümör görmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine yorulur.

Rüyada vücudunda tümör görmek sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments