Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tümör olduğunu görmek

Rüyada tümör olduğunu görmek

Rüyada tümör olduğunu görmek hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, can sıkıntısının geçeceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına delalettir.

Rüyada tümör olduğunu gördüyseniz:

  • Aynı şeyler geçerli olmakla beraber bazı ufak farklıklar da var.

Rüyada beyin tümörü olduğunu görmek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine rivayet eder.

Rüyada tümör olduğunu görmek kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada ayakta tümör görmek hayatının yolunda gideceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyninde tümör olduğunu görmek sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada kafada tümör görmek yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada göğsünde tümör olduğunu görmek çok büyük bir rahatlığa ereceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, karşılıksız bırakmayacağına alamet eder.

Rüyada ayağında tümör görmek insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine tabir olunur.

Rüyada beyin tümörü görmek adını işiyle duyuracağına, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments