Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafada tümör görmek

Rüyada kafada tümör görmek

Rüyada kafada tümör görmek isabetli girişimlerde bulunacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, maddi açıdan çok zorlanılacağına, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, sorunların teker teker aşılacağına alamet eder.

Rüyada kafada tümör gördüyseniz:

  • Eşitsizlikler göze batmaya başlayabilir.

Rüyada kafada tümör görmek eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada tümör görmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına işaret eder.

Rüyada vücudunda tümör görmek sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına delalettir.

Rüyada ayağında tümör görmek düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyin tümörü olduğunu görmek çarelere ve çözümlere kavuşacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyin tümörü olmak yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, işlerini boşvereceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyin tümörü görmek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada beyninde tümör olduğunu öğrenmek zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments