Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tulumba tatlı yemek

Rüyada tulumba tatlı yemek

Rüyada tulumba tatlı yemek geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, hidayete erip huzuru bulacağına, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına işaret eder.

Rüyada tulumba tatlı yemek gördüyseniz:

  • Geleceğe endişeyle bakıyor olabilirsiniz.

Rüyada tulumba tatlısı yemek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, özgüveninin artacağına, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tulumba tatlı yemek çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, elindekileri de yitireceğine yorulur.

Rüyada tulumba tatlısı dağıtmak ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, tartışmaların son bulacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada tulumba tatlısı almak bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sorunlarını teker teker aşacağına, borç batağına düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tulumba tatlısı yediğini görmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine delalettir.

Rüyada tulumba tatlı görmek çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tulumba tatlısı yapmak hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, isteklerin yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada tulumba tatlısı görmek evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, işveren koltuğunda oturacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments