Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tül görmek

Rüyada tül görmek

Rüyada tül görmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, toplumda yükseleceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, mubah olmayan yollara sapacağına yorulmaktadır.

Rüyada tül gördüyseniz:

  • Aşkta duygusallığınız devam ediyor.

Rüyada beyaz tül dikmek kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine tabir olunur.

Rüyada turuncu tül görmek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tül etek giymek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz tüller görmek maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına işarettir.

Rüyada tüllü yatak görmek hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yalnız hissetmeye yorulur.

Rüyada tül çorap görmek maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına işarettir.

Rüyada yırtık tül görmek güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada camda tül görmek çok rahat bir hayata adım atacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments