Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada trenden kaçmak

Rüyada trenden kaçmak

Rüyada trenden kaçmak günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, ticarette yol katedeceğine, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine işarettir.

Rüyada trenden kaçmak gördüyseniz:

  • Çabalarınızın karşılıksız kalmadığını görerek sevinebilirsiniz.

Rüyada trenden kaçmak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, şansın ve istikbalin açık olduğuna, birlikte bazı işler yapılacağına delalettir.

Rüyada trende görmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, bir dediğini iki etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada trende ağlamak yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine işaret eder.

Rüyada trenden inememek kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına inanılır.

Rüyada trende ezilmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada trende tuvalet görmek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına delalettir.

Rüyada trende seyahat ettiğini görmek aile bireylerinden birine iş kurulacağına, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına delalettir.

Rüyada trenden düşmek gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments