Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada trende eski sevgiliyi görmek

Rüyada trende eski sevgiliyi görmek

Rüyada trende eski sevgiliyi görmek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, geçiminin kolaylaşacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına rivayet eder.

Rüyada trende eski sevgiliyi gördüyseniz:

  • Bazı köprüleri yıkmak durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada trende eski sevgiliyi görmek eğlenceli günler geçirileceğine, sayılacağına, kişinin yasa düşeceğine işarettir.

Rüyada trende gitmek kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine alamet eder.

Rüyada trende olduğunu görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına işarettir.

Rüyada trende ölmek yapılan hataların büyük belalar getireceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada trende yangın görmek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğini trende görmek sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, yanlış yollardan döneceğine alamet eder.

Rüyada trende seyahat ettiğini görmek daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına inanılır.

Rüyada trende görmek vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments