Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tren geçtiğini görmek

Rüyada tren geçtiğini görmek

Rüyada tren geçtiğini görmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, verilen bütün emeklerin heba olacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, özgüveninde artış yaşanacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, işinde dar boğaza gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tren geçtiğini gördüyseniz:

  • Pozitif düşünmeye gayret edin.

Rüyada tren geçtiğini görmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada trene binmek ve inmek mesleğine dört elle sarılacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, hayal kırıklığına delalet etmektedir.

Rüyada trenin altında kaldığını görmek borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, isyan edeceğine rivayet eder.

Rüyada giden trene binmek kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, yeni projelere atılacağına inanılır.

Rüyada tren rayına atlamak karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, arzu ve isteklerine kavuşacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada trenin üstüne binmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada hızla giden tren görmek altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, borçlarının da kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada korku trenine binmek sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments