Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasının mezardan çıktığını görmek

Rüyada babasının mezardan çıktığını görmek

Rüyada babasının mezardan çıktığını görmek gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, yurtdışına gidileceğine, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, güçlükle elde edilecek başarı tabir olunur.

Rüyada babasının mezardan çıktığını gördüyseniz:

  • Bir süre için zamanınızı özel işlerinize ayırabilirsiniz.

Rüyada ölmüş babanın mezardan çıktığını görmek yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, çok büyük kazanç sağlanacağına, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına yorulur.

Rüyada babasının mezardan çıktığını görmek atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, huzursuzlukların son bulacağına, işlerin günden güne artacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezardan birinin çıktığını görmek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü birinin mezardan çıktığını görmek gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezardan bebek çıktığını görmek yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezardan yılan çıktığını görmek kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına yorulur.

Rüyada ölen birinin mezardan çıktığını görmek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada ölünün mezardan çıktığını görmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments