Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezardan birinin çıktığını görmek

Rüyada mezardan birinin çıktığını görmek

Rüyada mezardan birinin çıktığını görmek çok büyük hayır duaları alacağına, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, yoluna pek çok engelin çıkacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada mezardan birinin çıktığını gördüyseniz:

  • Keyifli planlar yapabilirsiniz.

Rüyada ölmüş babanın mezardan çıktığını görmek güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarda ışık çıktığını görmek kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına delalettir.

Rüyada ölünün mezardan çıktığını görmek hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine tabir olunur.

Rüyada mezardan bebek çıktığını görmek koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, kafasının rahat edeceğine, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada babasının mezardan çıktığını görmek sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, işlere nazar değeceğine inanılır.

Rüyada mezardan duman çıktığını görmek özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezardan ölünün çıktığını görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize  delalet etmektedir.

Rüyada ölülerin mezardan çıktığını görmek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, tecrübe kazandıracağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments