Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tren çarpmasından kurtulmak

Rüyada tren çarpmasından kurtulmak

Rüyada tren çarpmasından kurtulmak hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, işinde itibar edineceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada tren çarpmasından kurtulmak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada tren çarpmasından kurtulmak hayatının başarılarla dolacağına, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, maddi açıdan rahata erileceğine delalettir.

Rüyada tren çarpması görmek alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada cin çarpmasından kurtulmak rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, sağlık ve hayır getireceğine işarettir.

Rüyada elektrik çarpmasından kurtulmak bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına delalettir.

Rüyada beyaz araba çarpması görmek en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalp çarpması görmek sevdiklerinin hep yanında olacağına, saygın bir hayat yaşayacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada elektrik çarpması sonucu ölmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada şimşek çarpması görmek çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments