Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tramvayı kaçırmak

Rüyada tramvayı kaçırmak

Rüyada tramvayı kaçırmak sevinçli ve mutlu haberler alacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, kişinin zor günlerden geçeceğine, neşesinin de yerine geleceğine, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tramvayı kaçırmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermeniz veya harekete geçmeniz durumunda olumlu geri dönüşler alabilirsiniz.

Rüyada tramvayı kaçırmak işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, başarıyla geleceğine, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tramvay binmek ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına inanılır.

Rüyada tramvay kullanmak sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tramvayın devrildiğini görmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tramvay yolu görmek geçim derdine gireceğine, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine inanılır.

Rüyada tramvay çarptığını görmek kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına işarettir.

Rüyada tramvay kazası görmek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına işarettir.

Rüyada tramvaya binmek çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments