Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tramvay kazası görmek

Rüyada tramvay kazası görmek

Rüyada tramvay kazası görmek rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine inanılır.

Rüyada tramvay kazası gördüyseniz:

  • Sizin herkese yetecek enerjiniz var, onu kullanmalısınız.

Rüyada tramvay kazası görmek bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, duygularının ön plana çıkacağına alamet eder.

Rüyada tramvay yolculuk yapmak sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada tramvay görmek çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tramvay beklemek maddi anlamda güçleneceğine, çirkin amellere, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada tramvay binmek bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tramvayı kaçırmak daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine işaret eder.

Rüyada tramvay kullanmak kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tramvayın devrildiğini görmek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, sorunların tek kalemde silineceğine, her şeyi kuralına göre yapacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments