Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada traktörle gitmek

Rüyada traktörle gitmek

Rüyada traktörle gitmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, işlerin yavaşlayacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada traktörle gitmek gördüyseniz:

  • Yeni tanıştığın insanın sende bıraktığı etkinin altındasın.

Rüyada traktörle gitmek niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, büyük atılımlar yapacağına inanılır.

Rüyada mavi traktör görmek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, kendi çok iyi hissedeceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine işarettir.

Rüyada traktöre sürmek adımlarını daha sağlam atacağına, zor bir durumun üstesinden gelmeye, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine rivayet eder.

Rüyada traktörden düşmek eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, ailenin büyüyeceğine, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine delalet eder.

Rüyada yeni traktör almak zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına inanılır.

Rüyada traktörle taş taşımak kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine inanılır.

Rüyada traktör aldığını görmek borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada traktörü devirmek üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments