Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teker şişirmek

Rüyada teker şişirmek

Rüyada teker şişirmek sorunların kısa zaman içinde biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine yorulur.

Rüyada teker şişirmek gördüyseniz:

  • Sorun yaşamamak için sunumunuza dikkat edin.

Rüyada teker şişirmek gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine delalettir.

Rüyada teker görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına tabir olunur.

Rüyada tekeri patlak araba görmek aksiliklerin ortadan kalkacağına, dostlarını da iyi seçeceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada bisikletin tekerinin patladığını görmek hiç beklenmedik şeyler yapacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tekeri patlak bisiklet görmek karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine işarettir.

Rüyada otobüs tekeri görmek korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, büyük zararlardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada traktör tekeri görmek hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, kendini toparlayamayacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına rivayet eder.

Rüyada tekerin patladığını görmek elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments