Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tozlu halı çırpmak

Rüyada tozlu halı çırpmak

Rüyada tozlu halı çırpmak hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, belli bir kazanç elde edileceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, yeni bir çevre edinileceğine inanılır.

Rüyada tozlu halı çırpmak gördüyseniz:

  • Evinizde bazı değişiklikler yapabilir veya kendinize özel bir yer yapabilirsiniz.

Rüyada tozlu halı çırpmak kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, kazançsız işler peşinde olmaya, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine delalet eder.

Rüyada halı kilim çırpmak sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada halı çırpmak ekonomik gücün çoğalacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine delalettir.

Rüyada balkondan halı çırpmak huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada ceviz ağacı çırpmak bereket ve zenginlik elde edeceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, büyük bir borcun altına gireceğine işaret eder.

Rüyada çarşaf çırpmak sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada sofra çırpmak her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, borçlanılacağına, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yün çırpmak kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments