Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toz şekeri dökmek

Rüyada toz şekeri dökmek

Rüyada toz şekeri dökmek deyim yerindeyse paranın pul olacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine rivayet eder.

Rüyada toz şekeri dökmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin veya iş birliklerinizin size yeterince destek olmadığını görebilirsiniz.

Rüyada toz şekeri dökmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada toz şekeri yere dökmek yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine tabir olunur.

Rüyada toz şeker dökmek kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, hem de yeni mülkler satın alacağına, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına inanılır.

Rüyada toz şeker satmak elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine tabir olunur.

Rüyada bir kase toz şeker görmek zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine yorulur.

Rüyada beyaz toz şeker görmek iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, doktordan doktora koşturacağına rivayet eder.

Rüyada toz şeker döküldüğünü görmek yaşamın belli bir düzene oturacağına, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toz şeker çuvalı görmek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, afiyette ve keyifte olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments